Beneficiar - AJOFM Bihor

Modificările majore apărute în ultimii ani pe piața muncii au creat necesitatea unei noi instituţii. Una modernă și flexibilă, care să aibă capacitatea nu doar de a reacţiona în mod rapid la noile provocări, dar și de a fi un actor proactiv pe această piaţă. Aceasta este VIZIUNEA Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor.
Principalul obiectiv al AJOFM Bihor este creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă din județul Bihor şi a competenţelor profesionale ale persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Implicit, acest lucru înseamnă scăderea ratei şomajului. Toate serviciile oferite sunt gratuite şi asigurate cu profesionalism și respect pentru beneficiari. Aceasta este MISIUNEA agenţiei.

Partener 1 - AJOFM Neamt

Partenerul AJOFM Neamţ este o entitate ce organizează, coordonează şi realizează la nivel judeţean activitatea de ocupare a forţei de muncă, de formare profesională şi de protecţie socială a persoanelor neîncadrate în muncă.

Partener 2 - Active Job Consulting Oradea

Partenerul Active Job Consulting SRL a debutat în 2007 cu activităţi de plasare a forţei de muncă, adăugând apoi formarea, evaluarea performanţelor precum şi alte activităţi specifice resurselor umane.
Compania este acreditată de către AJOFM Bihor ca furnizor de servicii de informare şi consiliere, servicii de mediere a muncii pe piaţa internă şi este furnizor autorizat de formare profesională a adulţilor.

Partener 3 - Multiproiect Piatra Neamt

Înfiinţat în anul 2005, partenerul Multiproiect are ca principal obiect de activitate oferirea de servicii de consultanţă pentru afaceri şi management.