Bursa Locurilor de Muncă ”FACTOR” 13 februarie 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (AJOFM Bihor), în parteneriat cu Active Job Consulting a organizat vineri, 13 februarie 2015, începând cu ora 09.00, prima Bursă a Locurilor de Muncă din anul 2015. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul de Afaceri Trade Center Oradea (www.tradecenteroradea.ro), str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Center.

”Principalul nostru obiectiv a fost de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din municipiul Oradea și județul Bihor, și de a contribui, astfel, la creşterea ratei de ocupare din regiunea noastră. Este pentru prima dată când organizăm un târg al locurilor de muncă la Oradea Trade Center, unde sunt întrunite toate condițiile pentru un eveniment de succes: avem un spațiu adecvat cu toate dotările necesare, angajatorii vor putea beneficia de standuri expoziționale moderne, iar cei aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea parte de o ofertă generoasă de locuri de muncă. Ne așteptăm să fie prezente peste 50 de firme, cu peste 500 de locuri de muncă disponibile”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Bursa Locurilor de Muncă din 13 februarie 2015 a fost un eveniment organizat în cadrul proiectului “FACTOR - Fii activ în orașul tău!”. Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 “Investeşte în oameni!”. Partenerii AJOFM Bihor în implementarea proiectului sunt Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ, S.C. Active Job Consulting S.R.L. Oradea și S.C. Multi Proiect S.R.L. Piatra Neamț.

03.02.2015