Conferinta de finalizare a proiectului - 25 septembrie 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M. Bihor) în parteneriat cu A.J.O.F.M. Neamţ, S.C. Active Job Consulting Oradea şi S.C. Multiproiect Piatra Neamţ au organizat pe data de 25 septembrie 2015 Conferinţa de finalizare a proiectului „FACTOR – Fii activ în oraşul tău”.

 

Evenimentul a avut locla Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center” (str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Mall), cu această ocazie fiind prezentate şi diseminate rezultatele finale obţinute în urma implementării cu succes a Proiectului ”FACTOR - Fii activ în orașul tău!”.

 

Proiectului „FACTOR – Fii activ în oraşul tău” a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeşte în oameni!”.

Bursa Locurilor de Munca ”FACTOR” - 3 iulie 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M. Bihor) a organizat vineri, 3 iulie 2015, începând cu ora 09.00, cea de-a treia Bursă a Locurilor de Muncă din anul 2015. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul de Afaceri Trade Center Oradea, str. Nufărului nr. 28 E, lângă Lotus Center.

Citește mai departe... 

Bursa Locurilor de Muncă ”FACTOR” 13 februarie 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (AJOFM Bihor), în parteneriat cu Active Job Consulting a organizat vineri, 13 februarie 2015, începând cu ora 09.00, prima Bursă a Locurilor de Muncă din anul 2015. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul de Afaceri Trade Center Oradea (www.tradecenteroradea.ro), str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Center.

Citește mai departe... 

Seminar interactiv “FACTOR” 18 septembrie 2014

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor a organizat joi, 18 septembrie a.c., seminarul interactiv ”Probleme actuale ale pieței muncii în România”. Evenimentul organizat la Hotel Continental Forum din Oradea a fost moderat de către domnul Dacian Palladi, consultant. Au participat 110 persoane din care 53 reprezentanți ai firmelor și 57 de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă.

Citește mai departe...